prikaz prve stranice dokumenta Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine

Paripović, Tomislav (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Kineziološki fakultet
Zavod za kineziologiju sporta

Citirajte ovaj rad

Paripović, T. (2018). Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:117:571726

Paripović, Tomislav. "Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Kineziološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:117:571726

Paripović, Tomislav. "Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Kineziološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:117:571726

Paripović, T. (2018). 'Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Kineziološki fakultet, citirano: 11.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:117:571726

Paripović T. Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Kineziološki fakultet; 2018 [pristupljeno 11.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:117:571726

T. Paripović, "Razlike u parametrima situacijske uspješnosti servisa između igrača pobjednika i poraženih na Wimbledonu 2017. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Kineziološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:117:571726

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.